Забава

Билети за авион

Билети за авион
20 февруари, 00:46

Маж и жена натоварени со сѐ и сешто брзаат на аеродром за да стигнат навреме за летот. 
Само што влегле во аеродромот, мажот ѝ вели на жената:

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето
12 февруари, 00:01

Норвежанецот Оув Карлсен го привлече вниманието на јавноста со неговиот херојски подвиг.

Кој е пасвордот?

Кој е пасвордот?
11 февруари, 00:18

Седат три девојки во кафуле и сакаат да сурфаат на Интернет. Една од девојките му се обраќа на келнерот: „Дечко, кој ви е пасвордот за Wi – Fi?”

Перо и професорката

Перо и професорката
05 февруари, 12:28

Професорката на учениците им поставила прашање.
- Има три врапчиња кои седат на една гранка. Ако ловџијата пука кон нив и убие едно, колку врапчиња ќе останат на гранката?

Еј, нека јаде сега

Еј, нека јаде сега
01 февруари, 00:05

Оди Мујо на забар: „Докторе, многу ме боли овој заб кога јадам мармалад, сакам да го извадам.“


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус