Забава

Нема што немаше

Нема што немаше
29 август, 15:14

Влегува еден човек во такси и на таксистот му вели:

Да не ти се верува

Да не ти се верува
22 август, 15:26

И 100 пати да го гледаш нема да си поверуваш!

Музички талент

Музички талент
21 август, 15:34

„Слушни ме мајко стара” во изведба на Ахмет

Одличен микс за одличен почеток на денот

Одличен микс за одличен почеток на денот
06 август, 10:49

Одличен микс за одличен почеток на денот


Прва « 53  54  55  56  57  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус