Занимливост

Меѓународен ден на глувите

Меѓународен ден на глувите
28 септември, 00:01

Денес е Меѓународен ден на глувите.

Светски ден на туризмот

Светски ден на туризмот
27 септември, 00:02

Денес е Светски ден на туризмот.

Европски ден на јазиците

Европски ден на јазиците
26 септември, 00:01

Денес е Европски ден на јазиците.

Светски ден на срцето

Светски ден на срцето
24 септември, 00:01

 Денес е Светски ден на срцето.

Светски ден без автомобили

Светски ден без автомобили
22 септември, 00:02

Денес е Светски ден без автомобили.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус