Занимливост

Меѓународен ден на мирот

Меѓународен ден на мирот
21 септември, 00:02

Ден на заштита на озонската обвивка

Ден на заштита на озонската обвивка
16 септември, 00:01

Денес е Ден на заштита на озонската обвивка.

Меѓународен ден на демократијата

Меѓународен ден на демократијата
15 септември, 00:01

Денес е Меѓународниот ден на демократијата.

Светски ден на писменоста

Светски ден на писменоста
08 септември, 00:01

Светот го одбележува денот на писменоста.

Денес е Светски ден за заштита од комарци

Денес е Светски ден за заштита од комарци
20 август, 00:01

Денес е Светски ден за заштита од комарци


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус