Занимливост

Светска недела на доењето

Светска недела на доењето
01 август, 00:01

Светска недела на доењето

Кога рефлексијата ќе стане магија

Кога рефлексијата ќе стане магија
23 јули, 09:52

Кога водата нежно ќе ја допре природата, отсликувајќи ја во сиот нејзин сјај, рефлексијата станува магија која ги допира сетилата.

„Данмала” цветни кругови од Кети Клајн

„Данмала” цветни кругови од Кети Клајн
08 јули, 07:52

Човековиот ум не познава граници кога станува збор за креирање и создавање на неверојатно убави и несекојдневни работи.

Необични пријателства

Необични пријателства
07 јули, 08:00

Прекрасни фотографии на необични пријателства меѓу животните.

26-ти јуни

26-ти јуни
26 јуни, 00:01

Денес е Светски ден на поддршка на жртвите од тортура и Светски ден на борба против дрогата.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус