Занимливост

21-ви јуни

21-ви јуни
21 јуни, 00:01

Денес е Светски ден на музиката.

16-ти јуни

16-ти јуни
16 јуни, 00:01

Денес е Ден на татковците.

14-ти јуни

14-ти јуни
14 јуни, 00:01

Денес е Меѓународен ден на крводарителите.

12-ти јуни

12-ти јуни
12 јуни, 00:01

Денес е Светски ден против злоупотреба на детскиот труд.

8-ми јуни

8-ми јуни
08 јуни, 00:01

Денес е Светски ден на океаните.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус