Занимливост

5-ти јуни

5-ти јуни
05 јуни, 00:01

Денес е Светски ден за заштита на животната средина.

1-ви јуни

1-ви јуни
01 јуни, 00:01

Денес е Меѓународниот ден на децата.

Бебиња животни

Бебиња животни
31 мај, 07:22

Љубопитноста, истражувачкиот дух и сознавањето на околината се особини кои се карактеристични не само за луѓето, туку и за животните, а особено ако тие се уште мали, неискусни и несигурни во себе.

Што да направите од стаклениот отпад?

Што да направите од стаклениот отпад?
26 мај, 07:55

Моментот кога ќе снемате доволно простор за да ги складирате старите и непотребни стаклени шишиња, сигурно станувате нервозни.

17 - ти мај

17 - ти мај
17 мај, 00:01

На овој ден се одбележуваат три светски денови.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус