Занимливост

Се сеќавате ли на почетоците на македонската поп дива Калиопи Букле?

Се сеќавате ли на почетоците на македонската поп дива Калиопи Букле?
03 август, 12:37

Калиопи Букле, родена на 28 декември 1966 година во Охрид, своето детство го поминува во Кичево.Својата посериозна музичка кариера ја започнува во бендот Калиопи, заедно со нејзиниот поранешен сопруг, авторот Ромео Грил.

Чудо на природата

Чудо на природата
31 јули, 15:37

Природата постојано нѐ изненадува со својата разновидност. 

Посветете дел од вашето време на другите

Посветете дел од вашето време на другите
31 јули, 15:30

Можеби објаснувањето на оваа нова теорија во психологијата е најдобро да се започне сопопуларното објаснување на теоријата на релативитет на Ајнштајн. 

Волшебен танц на ѕвездените парови

Волшебен танц на ѕвездените парови
27 јули, 15:00

Астрономите во The Very Large Telescope на Јужно Европската опсерваторија во Чиле, испитувајќи ги масовните О-тип на ѕвезди дојдоа до ново сознание за ѕвездените бинарни системи.

Масовно топење на Гренланд

Масовно топење на Гренланд
25 јули, 14:47

Mасовното топење на мразот на Гренланд од почетокот на овој месец, ги вознемири научниците од НАСА.


Прва « 84  85  86  87  88  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус