Здрави навики

Здрави навики

Здрави навики
20 април, 02:14

Многу често во нашата незапирлива трка со времето забораваме на основните навики кои треба да ги имаме, за да живееме здрав и квалитетен живот.

Природна детоксикација

Природна детоксикација
26 март, 12:46

Одредени видови храна во голема мера го прочистуваат нашиот организам. 

9 начини како да не се прејадувате

9 начини како да не се прејадувате
18 февруари, 10:01

Брзото јадење освен што предизвикува прејадување, ќе ве навлече на нездрав начин на исхрана, вашата телесна тежина ќе расте, а паралелно и апетитот ќе ви се зголемува.

Утрински ритуали за здравје и животна енергија

 Утрински ритуали за здравје и животна енергија
14 февруари, 00:01

Неколку едноставни навики може да ви помогнат одлично да го започнете денот, а доброто расположение да продолжи цел ден.

 

Готвење во склад со годишните времиња - ЗИМА

Готвење во склад со годишните времиња - ЗИМА
11 јануари, 00:27

Бидете здрави и во текот на претстојните ладни зимски денови 


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус