Здрави навики

Здрави навики во исхраната

Здрави навики во исхраната
30 ноември, 16:34

Правилната исхрана и здравите навики во исхраната многу поволно влијаат на нашиот организам и го спречуваат настанувањето на голем број болести.

Рибата – превенција против асма кај децата

Рибата – превенција против асма кај децата
15 ноември, 12:52

Најновата студија на Медицинскиот центар Еразмос од Ротердам потврдила дека рибата игра голема улога во превенцијата на асма кај децата.

Правилен избор на витамини и минерали

Правилен избор на витамини и минерали
08 ноември, 11:51

На многумина од нас ни се има случено на своја рака да земаме витамини и минерали мислејќи дека на тој начин ќе го подобриме нашето здравје.

Зошто и кога да ги миеме своите раце?

Зошто и кога да ги миеме своите раце?
02 ноември, 17:07

Сетете се што сè сте правеле денес со вашите раце?


Прва « 31  32  33  34  35  » Последна 

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус