Здрави навики

Зошто да пиете вода со мед наутро?

Зошто да пиете вода со мед наутро?
28 октомври, 06:43
Медот сам по себе е еден од најздравите видови храна, а водата со мед има силно влијание врз нашиот организам и придобивките од овој пијалак се навистина големи.        

Што треба да знаете за црвеното месо?

Што треба да знаете за црвеното месо?
29 септември, 07:05

Црвеното месо тешко може да го исфрлите од домашното мени. И покрај преголемото количество на масти, црвеното месо е полно со протеини, цинк и витамин Б12.

 

Ладниот туш – решение за многу здравствени проблеми

Ладниот туш – решение за многу здравствени проблеми
14 август, 13:34

Предностите на туширањето со ладна вода се огромни кога станува збор за здравјето.

Освежете се со лубеница!

Освежете се со лубеница!
06 август, 00:03

Ова овошје со црвена боја изобилува со ликопен - моќен антиоксиданс, благодарение на кој ја добива и бојата и кој го намалува ризикот од добивање на рак на простатата кај мажите.

Внимавајте каков крем за сончање користите на плажа!!!

Внимавајте каков крем за сончање користите на плажа!!!
21 јули, 14:28

Изминатите неколку години беа спроведени повеќе истражувања поврзани со кремите за сончање и сите тие дојдоа до исти резултати: кремите за сончање се повеќе штетни отколку корисни!


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус