Здравје

Црешите се лек!

Црешите се лек!
22 јуни, 09:58

Црешите се вистински дар од природата, не само поради прекрасниот вкус, туку и поради лековитата моќ која е собрана во овие мали плодови.

Пијте вода со лимон затоа што...

Пијте вода со лимон затоа што...
26 мај, 07:00

Водата со лимон е богата со калциум и витамни Ц, кои помагаат за:

Полен

Полен
12 мај, 07:36

Поленот кој уште се нарекува и цветен прав е богат со хранливи материи, поради што е многу корисен додаток при лекувањето на разни болести. 

Што сè лекува глуварчето?

Што сè лекува глуварчето?
05 април, 07:42

Глуварчето е широко распространето растение за чија лековитост се зборува и во арапската медицина.

Природни лекови за борба против алергиите

Природни лекови за борба против алергиите
02 април, 09:31

Народната медицина советува секојдневно да земате по една мала лажичка мед, особено во периодот пред и за време на цветањето на билките.
Медот содржи мало количество на полен кое ќе го подготви организмот и ќе ги ублажи алергиите кои настануваат токму како реакција на поленот.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус