Живеј квалитетно

Како до совршено здравје

Како до совршено здравје
07 ноември, 07:00
Верувале или не, во овој вовед нема да ви кажеме скоро ништо, а ќе научите многу повеќе од сите други текстови кои ви даваат многу „практични совети“. Како е тоа можно? Понекогаш едно мало прашање ни дава поголемо знаење отколку милион големи одговори.

Зошто е важно рано да се легнува?

Зошто е важно рано да се легнува?
04 ноември, 00:09

Секогаш кога ќе бидеме убаво и доволно наспани свесни сме дека имаме повеќе енергија и сила да им се спротивставиме на секојдневните предизвици.
Но дали знаеме кога треба да легнеме да спиеме со цел да имаме квалитетен сон?

Магијата на Божиќ

Магијата на Божиќ
03 јануари, 05:07
Новогодишната елка светка и му дава посебна убавина на домот. Од некој агол се смешка Снешко или Дедо Мраз, ѕвончињата оживуваат со секое отворање на вратата.                      

Бадник – ден пред Христовото раѓање

Бадник – ден пред Христовото раѓање
03 јануари, 05:00
Тивка, света ноќ кога верниците го очекуваат утрото за да ја чујат радосната вест. Празнична ноќ, ноќ пред Христовото раѓање.                 &nbs

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата
05 август, 09:42
Лошите навики се особини на секој човек. Сите ние помалку или повеќе поседуваме лоши навики, но прашање е колку сме свесни за тоа.

Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус