Живеј квалитетно

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата
05 август, 09:42
Лошите навики се особини на секој човек. Сите ние помалку или повеќе поседуваме лоши навики, но прашање е колку сме свесни за тоа.

Зачинете го љубовниот живот

Зачинете го љубовниот живот
30 јули, 00:03

На секоја врска ѝ се потребни нови искри кои ќе го зачинат љубовниот живот и ќе внесат малку шаренило и разонода.

Што кажува нередот за вас?

Што кажува нередот за вас?
20 јули, 06:00

После позитивните мислења за нередот, сигурно нема да го средите уште долго.

6 стратегии како до квалитетен сон

6 стратегии како до квалитетен сон
25 јуни, 09:05

Сте се разбудиле ли изморени и ненаспани?

Бројката на лажно преспиени ноќи сè повеќе се зголемува со минувањето на годините. Обврските, проблемите и притисокот од општеството се причинители на овие непријатни ситуации.

Смеат ли родителите да ги лажат своите деца?

Смеат ли родителите да ги лажат своите деца?
21 јуни, 01:14

Дел од родителите сакајќи да го поштедат своето дете од непотребните проблеми, се обидуваат вистинската состојба да ја сокријат. Но, дали е во ред да измислуваат лаги за да ја сокријат реалноста?


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус