Живеј квалитетно

Трикови кои ќе ви помогнат да се спасите од досадните комарци

Трикови кои ќе ви помогнат да се спасите од досадните комарци
01 јуни, 02:11

Не само што убодот од комарците е непријатен а понекогаш и болен, а чешањето после убодот досадно до немај каде, туку исто така комарците можат да бидат и причинители за добивање на некоја заразна болест, како маларија или нилска треска на пример.

Дали сте во деструктивна врска?

Дали сте во деструктивна врска?
27 мај, 07:52

Деструктивната врска може да ве уништи, да ви ја намали самодовербата и да ве направи навистина несреќни.

Блеснете на матурската забава

Блеснете на матурската забава
19 мај, 06:00

Тоа е ваша вечер, вечер за другарување, танцување и добра забава. Изгледајте онака како што сами си се допаѓате, па дури ако тоа значи и едноставно фустанче и пуштена коса.

Неколку добри причини за читање книга

Неколку добри причини за читање книга
04 мај, 09:52

Можеби не знаете ни една добра причина зошто компјутерот повремено да го замените со книга, или сте ги заборавиле придобивките од читањето. Затоа ние сме тука да ве потсетиме кои се навистина добри причини поради кои треба да му се вратите на читањето.

Со добри навики во борба против стресот

Со добри навики во борба против стресот
03 мај, 09:35

Стекнете навики кои ќе ви помогнат да го надминете стресот и храбро спротивставете се на сите ситуации кои имаат негативно влијание врз вас.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2018 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус