Живеј квалитетно

Со добри навики во борба против стресот

Со добри навики во борба против стресот
03 мај, 09:35

Стекнете навики кои ќе ви помогнат да го надминете стресот и храбро спротивставете се на сите ситуации кои имаат негативно влијание врз вас.

4 причини за романса со најдобриот пријател

4 причини за романса со најдобриот пријател
29 април, 08:50

Доколку имате добар пријател од спротивниот пол и навистина се двоумите дали да започнете романтична врска со него, еве неколку причини кои можеби ќе ви помогнат да се одлучите.

Супер бои за супер расположение

Супер бои за супер расположение
26 април, 04:36

Изборот на бои не е поврзан само со модата. Одредени бои несвесно влијаат врз нашето расположение.

Каде спијат децата

Каде спијат децата
16 април, 09:46

Суровата реалност треба да нè научи да го цениме она што го имаме, па колку и да изгледа малку или безначајно, бидејќи во светот има милиони луѓе кои живеат во услови какви не можеме ни да замислиме.

Девојките плачат четири пати повеќе од момците

Девојките плачат четири пати повеќе од момците
14 април, 09:22
Сте се запрашале ли зошто девојките успеваат да се извлечат од калта во најголем дел од случаите? После вакво прашање вреди да се запрашаме кој е посилен пол или подобро кажано кој знае подобро да убедува? Момците се силни, знаат да предизвикаат страв, но плачот на девојката е доволно невин за да ве

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус