Живеј квалитетно

Дали вреди да ја зачувате врската

Дали вреди да ја зачувате врската
03 април, 09:56

Секоја врска има свои подеми и падови, моменти на среќа, но и моменти кога не е сè така розово.

8 нешта кои успешните луѓе ги прават пред пладне

8 нешта кои успешните луѓе ги прават пред пладне
31 март, 07:51

Што сè прават успешните луѓе пред пладне?
Проверете дали спаѓате во оваа група, а доколку не се пронајдете себеси, потрудете се да зачекорите по стапките на успешните.

Дали работите за да живеете или живеете за да работите?

Дали работите за да живеете или живеете за да работите?
15 март, 05:46

Бизнисот и трупањето пари ретко носат среќа. Низ современата историја има многу сведоштва за уништени животи, растурени семејства, стрес и болести, и сè заради посветеноста исклучиво на бизнисот.

Посветено на сите жени

Посветено на сите жени
08 март, 08:15

Ако животот некогаш те ставил на колена, или сè уште те држи долу, со наведната глава, ако не веруваш во себе и никој одамна не ти кажал убав збор, исправи се токму сега, насмевни се и храбро зачекори по својот пат.

Како да ги научите вашите деца да читаат книги?

Како да ги научите вашите деца да читаат книги?
23 февруари, 07:05
Читањето книги е добра навика која се развива уште во најраните години кај децата. За нив тоа е само предмет во кој нема никава забава, сè додека вие не се потрудите да им покажете колку тие се добри и забавни.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус