Животен стил

Козињак

Козињак
11 април, 11:12
Со по 3 ленти се плетат 5 плетенки и се оставаат да отстојат ½ час. Откако ќе отстојат, се премачкуваат со изматено јајце и им се става сусам.

Како до совршено здравје

Како до совршено здравје
07 ноември, 07:00
Верувале или не, во овој вовед нема да ви кажеме скоро ништо, а ќе научите многу повеќе од сите други текстови кои ви даваат многу „практични совети“. Како е тоа можно? Понекогаш едно мало прашање ни дава поголемо знаење отколку милион големи одговори.

Љубовни совети за врска со Шкорпија

Љубовни совети за врска со Шкорпија
07 ноември, 06:09

Што е тоа што ги возбудува, како да го привлечете нивното внимание и да ги задржите крај себе?

Капучино бомбици

Капучино бомбици
07 ноември, 05:08

Ние ја подготвивме посната варијанта и верувајте, бомбиците се вистински деликатес!

Бадник – ден пред Христовото раѓање

Бадник – ден пред Христовото раѓање
03 јануари, 05:00
Тивка, света ноќ кога верниците го очекуваат утрото за да ја чујат радосната вест. Празнична ноќ, ноќ пред Христовото раѓање.                 &nbs

Прва  «  1  2  3  4  5  » Последна

НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус