Животен стил

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата

Лоши навики поради кои може да ја изгубите работата
05 август, 09:42
Лошите навики се особини на секој човек. Сите ние помалку или повеќе поседуваме лоши навики, но прашање е колку сме свесни за тоа.

Што кажува нередот за вас?

Што кажува нередот за вас?
20 јули, 06:00

После позитивните мислења за нередот, сигурно нема да го средите уште долго.

6 стратегии како до квалитетен сон

6 стратегии како до квалитетен сон
25 јуни, 09:05

Сте се разбудиле ли изморени и ненаспани?

Бројката на лажно преспиени ноќи сè повеќе се зголемува со минувањето на годините. Обврските, проблемите и притисокот од општеството се причинители на овие непријатни ситуации.

Коцки со пудинг

 Коцки со пудинг
24 јуни, 08:10
Над пандишпанот се става прво чоколадниот фил и убаво се мазни, па тортата се става да постои 5 до 10 минути во фрижидер за смесата да се стегне.  Потоа се става филот од ванила, се мазни и се става повторно во фрижидер 5 до 10 минути. 

Значењето на одредени соништа

Значењето на одредени соништа
09 јуни, 09:18

Секој сон е приказна за оној кој го сонува, му покажува каков е и треба да се толкува на сопствен начин.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус