Животен стил

Дали сте во деструктивна врска?

Дали сте во деструктивна врска?
27 мај, 07:52

Деструктивната врска може да ве уништи, да ви ја намали самодовербата и да ве направи навистина несреќни.

4 едноставни (а супер ефективни) фенг шуи совети

4 едноставни (а супер ефективни) фенг шуи совети
17 мај, 09:35

Доколку сакате да внесете дел од позитивната фенг шуи енергија во домот, доволно е да примените некои едноставни совети за чија реализација не постои пречка, а резултатот ќе биде неверојатен.

Како сами да направите панделка од вашата коса?

Како сами да направите панделка од вашата коса?
13 мај, 07:55

Погледнете како се прави панделка од вашата коса на наједноставен начин. 

Брзи пирошки

Брзи пирошки
11 мај, 08:39

Откако ќе се испржат, се ставаат на хартија за да се впие непотребната маснотија и се послужуваат додека се топли.

Со добри навики во борба против стресот

Со добри навики во борба против стресот
03 мај, 09:35

Стекнете навики кои ќе ви помогнат да го надминете стресот и храбро спротивставете се на сите ситуации кои имаат негативно влијание врз вас.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус