Животен стил

Дали вреди да ја зачувате врската

Дали вреди да ја зачувате врската
03 април, 09:56

Секоја врска има свои подеми и падови, моменти на среќа, но и моменти кога не е сè така розово.

8 нешта кои успешните луѓе ги прават пред пладне

8 нешта кои успешните луѓе ги прават пред пладне
31 март, 07:51

Што сè прават успешните луѓе пред пладне?
Проверете дали спаѓате во оваа група, а доколку не се пронајдете себеси, потрудете се да зачекорите по стапките на успешните.

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 1

Фенг Шуи ве советува како да се ослободите од нередот во домот 1
30 март, 07:04

Подготвени сте да сте ослободите од непотребните предмети? Почнете чекор по чекор и внесете нова енергија во вашиот дом.

На природен начин до кожа без целулит!

На природен начин до кожа без целулит!
20 март, 08:23

Без скапи третмани и креми, со малку повеќе упорност и неколку производи кои ги имате дома, може да направите вистинска револуција во борбата против целулитот.

Посветено на сите жени

Посветено на сите жени
08 март, 08:15

Ако животот некогаш те ставил на колена, или сè уште те држи долу, со наведната глава, ако не веруваш во себе и никој одамна не ти кажал убав збор, исправи се токму сега, насмевни се и храбро зачекори по својот пат.


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус