Фотки и видеа

Видео – како се шири добрината

28 септември, 06:40

Ова видео ќе ви помогне да ја согледате единствената можност за да го промените светот. Со само една мала промена кај себе можете да го промените цел свет. 

Од мала капка вода може да настане поплава, а од една направена добрина може да се создаде свет исполнет со добрина.

 

 


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 1281 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2021 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус