Инспиративни слики

Љубов...

24 април, 08:50

За љубовта не постои вистинско време и место.

Таа се раѓа случајно во секое отчукување на нашите срца, во секој поглед на нашите очи, во секој миг поминат заедно.


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 1653 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


ПОПУЛАРНО

Како се чува љубовта

2020-01-09 13:43:00
Како се чува љубовта

Размислете како вие ја чувате и ја негувате вашата љубов.

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

24 јануари

24 јануари
Во 1956 година, Министерството за народна просвета на Македонија ја одобри првата Граматика на македонски јазик од професор Круме Кепески, наменета како учебник за средните училишта.   &nbs
© 2020 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус