Инспиративни слики

Размислувај со своја глава

23 јуни, 11:03


„Оној кој ја следи толпата, нема да стигне подалеку од неа.
Оној кој чекори сам, има можност да се најде на места на кои никој претходно не бил”.
Алберт Ајнштајн

 

 

 

Надминете ги стегите и предрасудите и храбро зачекорете напред.

Најголемите успеси на човештвото се резултат токму на луѓето кои размислуваат со своја глава, се држат до своите ставови и секогаш се подготвени на смели и креативни чекори.

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2537 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


ПОПУЛАРНО

Божиќни и новогодишни салвети

2020-01-04 00:09:00
Божиќни и новогодишни салвети
Во пресрет на празниците кои ни доаѓаат Божиќ и Нова година, како и во пресрет на многубројните зимски слави, имендени и родендени ви претставуваме интересни, декоративни и уникатни салвети, кои допол

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

24 јануари

24 јануари
Во 1956 година, Министерството за народна просвета на Македонија ја одобри првата Граматика на македонски јазик од професор Круме Кепески, наменета како учебник за средните училишта.   &nbs
© 2020 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус