Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Kayab

19 јули, 03:07

 

 

 

 

 

 

Kayab: родени од 11 до 30 јуни

Значење на симболот: Еден Бог, желка, Месечева божица

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Kayab се силно поврзани со Месечината и духовните вредности. Овие лица честопати трагаат по длабокото значење на нештата кои ги опкружуваат. Желката е нивно заштитно животно. Таа ги претставува нивните најдобри особини, бидејќи желката има длабоко значење како носител на древните мудрости и носител на Земјата.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1635 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус