Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Keh

19 јули, 02:58

 

 

 

 

 

 

Keh: родени од 3 до 22 март

Значење на симболот: Црвена бура, дрва, срна, исток

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Keh имаат вроден афинитет за природата и природниот баланс. Овие луѓе ја имаат енергијата на огнот, а црвената боја е нивна и им носи моќ. Може да помогнат за враќање на правилниот баланс и поредок во природата, а во нивната борба за враќање на природниот баланс многу може да им помогне медитацијата.
Срната, нежниот и племенит жител на шумите е нивно животно, бидејќи овие лица се токму такви, нежни, племенити и се дел од природата. Главен правец за овие лица е исток.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1378 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус