Позитива, Инспиративни слики

Клучот на животот

08 јуни, 09:57

„Кога бев мал мајка ми често ми кажуваше дека среќата е клучот на животот. Кога на училиште добив задача да напишам што сакам да станам кога ќе пораснам, јас кратко одговорив „Среќа”. Учителот ми рече дека не сум ја разбрал задачата, а јас му одговорив дека тој не го разбира животот”.

Џон Ленон

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1932 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус