Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Kumk'u

19 јули, 03:09

 

 

 

 

 

 

Kumk'u: родени од 1 до 20 јули

Значење на симболот: Жито, темнина, крокодил, Бог на дождот и растенијата

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Kumk'u имаат двојна природа. Нештата ги гледаат од две спротивни страни и секоја од тие страни ја гледаат како перспектива, ценејќи ја мудроста и значењето на секоја од тие перспективи. Нивно животно е крокодилот кој ја претставува нивната способност за преживување, добар тајминг и трпеливост. Овие луѓе подлежат на долговечност и стабилност. Имаат посебен дар во однос на промените кои се случуваат околу нив, па промените не влијаат на овие лица. Оваа способност да не се подлегне на влијанието на промените се смета за голем дар.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1285 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус