Легенди

Легендата за снегулките

03 јануари, 00:02

Многу одамна една светла ѕвезда го покажуваше патот до местото каде се роди бебето Исус. 

Легендата раскажува дека снегулките се парчиња од таа сјајна ѕвезда, испратени да ги водат нашите срца до светлината.


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 1960 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус