Магдонос

25 март, 00:22

 

 

 

 

 

 

Магдоносот содржи многу витамини и минерали и е еден од најздравите зачини. Најдобро е да се користи свеж, но доколку го користите за готвење, никогаш не го ставајте при варењето на храната бидејќи ќе ги изгуби витамините.

Откако јадењето ќе биде готово, може да додадете исечкан магдонос и да го послужите.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2481 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

20 април

20 април

Во 1950 година е роден Столе Попов, еден од најистакнатите македонски филмски режисери.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус