Мали кујнски совети

Магдонос

25 март, 00:22

 

 

 

 

 

 

Магдоносот содржи многу витамини и минерали и е еден од најздравите зачини. Најдобро е да се користи свеж, но доколку го користите за готвење, никогаш не го ставајте при варењето на храната бидејќи ќе ги изгуби витамините.

Откако јадењето ќе биде готово, може да додадете исечкан магдонос и да го послужите.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2480 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

19 април

19 април

Во 1956 година, славната Грејс Кели се повлекла од актерството и стапила во брак со Принцот Рение од Монако.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус