Мали кујнски совети

Што да правите кога јадењето е пресолено

10 февруари, 04:07

 

 

 

 

 

 

Ако при готвењето сте ставиле премногу сол, додадете малку сода бикарбона или тркалца компир во јадењето. На тој начин ќе се неутрализира вишокот сол.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 3059 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

29 Март

29 Март
Во 1943 година е роден познатиот грчки композитор на електронска музика Евангелис Одисеас Папатанасиу или за јавноста познат под уметничкото име Вангелис.
© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус