Мали кујнски совети

Сутлијаш

05 мај, 03:38

 

 

 

 

 

 

При варење на сутлијаш, шеќерот додадете го при крајот на варењето. Во спротивно, ќе биде потребно повеќе време за сутлијашот да се свари.

За супер вкусен сутлијаш, додадете пудинг од ванила. Растворете го прашакот за пудинг и додадете го во сутлијашот при крај на варењето.


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 5877 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

28 Март

28 Март

Во 1986 година во Њујорк е родена Стефани Џоан Ангелина или позната за светската јавност како Лејди Гага. 

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус