Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Mol

19 јули, 03:27

 

 

 

 

 

 

Mol: родени од 13 декември до 1 јануари

Значење на симболот: Вода, јагуар,

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Mol се поврзуваат со водата. Маите сметале дека овие луѓе може да го повикаат дождот. Доколку обратат внимание, овие луѓе ќе забележат колку поинаку се чувствуваат кога се опкружени со вода или дожд, кои им дават посебна моќ и сила. Јагуарот е нивно заштитно животно. Тој ја претставува нивната сила и лидерските способности.
Доколку внимателно ги негуваат своите дарови, овие луѓе може да станат духовни водачи.

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1504 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус