Позитива

Убавината на животот

25 мај, 06:25

Ако засадам семе, тоа ќе израсне во прекрасен цвет.
Ако некого подучам, и тој ќе се стекне со знаење.
Ако некому подарам искрена насмевка, насмевката ќе ми биде возвратена.
Ете во тоа е убавината на животот исполнет со позитивна енергија!

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2536 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус