Позитива, Инспиративни слики

Прекрасен живот

04 јануари, 07:00

Ако секое утро најдеш причина да кажеш „Ќе биде прекрасен ден”.

Ако секој ден најдеш причина да кажеш „Денот е прекрасен”.

Ако секоја вечер најдеш причина да кажеш „Денот беше прекрасен”.

Тогаш еден ден, кога ќе погледнеш зад себе, лесно ќе можеш да кажеш „Ова беше прекрасен живот!”

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2452 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус