Прекрасните бои на есента

30 септември, 06:17

Есента е годишно време кое е обоено со најмногу бои. 
Насекаде преовладуваат прекрасни нијанси на црвена, портокалова, кафеава, жолта и златна боја.

Лисјата нежно и многу полека се одделуваат од гранките, паѓајќи шушкаат и на земјата прават колоритен есенски тепих.

Дождливото време и мирисот на зимница се карактеристики за есента, барем на просторите на кои ние живееме.

Токму дождот е тој кој на ова годишно време му дава романтична нота. 
Оние кои го сакаат, уживаат во прошетките под чадори, а оние кои не го сакаат толку многу, имаат многу шанси за романтиката да стане сѐ поприсутна во нивните домови, баш за време на есента.
Сѐ е убаво во есен. Сѐ е толку многу прекрасно и шарено. Убав е и дождот, убаво е ладното време, убава е дури и маглата, всушност убаво е сѐ ако знаете да ја забележите убавината во сѐ што е околу нас.

Колекцијата од прекрасни и неверојатни есенски фотографии која што следи ќе го потврди она што пред малку го кажавме за есента.

Подгответе си од вашиот омилен чај, покријте се со најтоплото ќебе и уживајте во овие фотографии кои со сигурност ќе ја зголемат вашата љубов кон ова годишно време и на еден посебен и специјален начин ќе ја разнежат вашата душа и ќе ве направат да бидете многу поромантични.

Уживајте!

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен

prekrasnite boi na esenta, esen, прекрасните бои на есента, есен​ 


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 10992 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус