Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Sec

19 јули, 03:22

 

 

 

 

 

 

Sec: родени од 14 октомври до 2 ноември

Значење на симболот: Небо и Земја

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Sec се силно поврзани со небото (воздух и ветер) и земјата. Ги фасцинира сè што доаѓа од горе, од небото.
Воздухот е елемент на менталната енергија, а земјата на практичноста. Овие луѓе имаат способност да ја испитаат секоја ситуација и да пронајдат најефикасно решение. Ова е голем дар и може да послужи за доброто на човештвото.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1283 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус