Следи го срцето

15 мај, 10:20

„Твоето време не е бескрајно, затоа не троши го живеејќи нечиј туѓ живот.

Немој да бидеш заробен во догма – да живееш според размислувањето на другите.

Не дозволувај вревата на туѓото мислење да го задуши твојот внатрешен глас.

И најважно од сè, имај храброст да ги следиш своето срце и интуиција. Тие однапред знаат во каков човек сакаш да прераснеш”.

Стив Џобс

 


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 2852 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус