Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Sotz

19 јули, 03:19

 

 

 

 

 

 

Sotz: родени од 24 септември до 13 октомври

Значење на симболот: Риба, лилјак, почеток на зимата

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Sotz имаат две заштитни животни чии карактеристики ги поседуваат. Лесно се движат низ животот како што рибата се движи низ водата, а лилјакот низ воздухот. Токму водата и воздухот се нивните главни елементи.
Како лилјаците, овие луѓе се одликуваат со интуиција, чувствителност и способност да гледаат низ илузијата. Од рибата ја добиваа способноста за потсвест и длабочина на умот. Комбинацијата на особините од овие две животни им дава неверојатно развиена интуиција, дарба која повеќето луѓе ја немаат.


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1248 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

8 Декември

8 Декември

Во 1980 година, поранешниот член на Битлси, Џон Ленон бил застрелан од непознат напаѓач.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус