Среќата е ...

14 октомври, 11:50

Среќата не е нешто што може да се планира за во иднината. Таа е нешто што се создава во сегашноста, во секој еден миг од животот.

Направете го секој миг посебен и радувајте му се на животот со полно срце и чиста љубов


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 1262 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус