Позитива, Мисли

Што е персоналитет, а што карактер?

17 мај, 07:28

Персоналитет е тоа што сме и тоа што правиме кога сите нè гледаат. 
Kарактер е тоа што сме и тоа што правиме кога никој не нè гледа.

 


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 1886 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


ПОПУЛАРНО

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

12 август

12 август

Во 30 година п.н.е. починала Клеопатра, последената вледетелка на Птоломејската династија.

© 2020 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус