Позитива, Мисли

Што е важно на крајот на денот?

16 април, 00:15

Вистина е дека животот не е лесен. Многупати ќе паднеш или ќе се најдеш на патишта по кои не си ни помислил да зачекориш, но она што е важно на крајот на денот е дали си го следел своето срце и си останал достоен на себеси?


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1776 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус