Позитива, Мисли

Свеќа

25 септември, 06:59

Не е важно колку долго во собата било мрак, дали една секунда, еден час, еден ден, една недела, еден месец, една година или еден век. Штом ја запалиш свеќата сè изгледа како никогаш да не било мрак. 

Истото важи и за нас луѓето, колку долго и да сме живееле затворени во нашиот свет, штом ги срушиме границите ништо повеќе нема да не спречува.


автор: Stojkoska Monika

Оваа вест е прочитана 689 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


ПОПУЛАРНО

Приказната на Стив Џобс сведочи дека сè се случува со причина

2014-12-03 05:38:00
Приказната на Стив Џобс сведочи дека сè се случува со причина

Следењето на сопствената љубопитност и интуиција може да доведе до бесценети резултати. Овој мој пристап направи големи нешта во мојот живот и никогаш не ме разочара.

© 2015 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус