Убави нешта

Бебиња животни

31 мај, 07:22

Љубопитноста, истражувачкиот дух и сознавањето на околината се особини кои се карактеристични не само за луѓето, туку и за животните, а особено ако тие се уште мали, неискусни и несигурни во себе.

Убаво е да можат засекогаш да останат вака мали, слатки и наивни, но што ќе се случува тогаш со природните законитости кои владеат во природата? 
Сé би било премногу убаво за да е реално и вистинито, едноставно тоа е невозможно.

 

Затоа преку фотографиите на кои се сликани малите, беспомошни, слатки и многу убави мали животинчиња, на момент се забавува нивното растење.
На нив животинчињата остануваат бебиња засекогаш! 

Погледнете ги и уживајте во нивната убавина, едноставност и спонтаност.

 


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 4274 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

14 април

14 април

На денешен ден се навршуваат 17 години од смртта на Видое Подгорец, еден од најплодните македонски писатели, поет, романсиер, патописец и раскажувач.

© 2024 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус