Вицотека

Охриѓани...

06 мај, 04:15

 

Си бил некој турист и отишол во Охрид.

Ја паркирал колата пред некоја куќа, а една баба од прозорецот му рекла : 

 -   Синко кревет !

Tуристот одговорил:

-   Не фала, сместен сум.

Потоа бабата пак рекла:

 -   Синко кревет !

И туристот пак одговорил:

-   Не фала, имам апартман.

Потоа туристот отишол да се прошета низ Охрид, но кога се вратил каде што ја паркирал колата, неа ја немало. Тогаш бабата му рекла:

-   Ти реков синко кревет... Кревет со пајако !


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1934 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус