Животен стил, Хороскоп и Нумерологија

Хороскоп според Маите - Wayeb

19 јули, 03:11

 

 

 

 

 

 

Wayeb: родени од 21 до 25 јули

Значење на симболот: Земјен Бог, спектар, денови кои недостасуваат

Карaктеристики на личноста: Лицата родени во знакот на Wayeb се посебни. Ова е единствениот знак кој има само 5 дена во годината, за разлика од останатите 18 знаци од астролошкиот календар на Маите. Периодот на Wayeb бил период кога природниот баланс бил нападнат, нарушен и загрозен, кога други сили стапувале на сцена. Да се биде роден во овој знак не значи несреќа. Значењето на овој знак е силната поврзаност со други светови и друга реалност. Токму затоа лицата кои го носат овој знак имаат способност за екстра сензорна перцепција и поврзување со следниот свет (живот).


автор: Stojanovska Elena

Оваа вест е прочитана 1374 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

7 Декември

7 Декември
Во 1914 година во Европа, започнала Првата светска војна, позната во историјата уште и како Големата војна и Војната на нациите. Во бојните полиња кои ги имало насекаде низ Европа, биле мобилизирани н
© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус