За него

Шалот како моден додаток за секој маж

07 февруари, 14:17

Доколку сакате да го измените стилот на облекување а немате идеја како тоа да го направите, тогаш статијава е наменета токму за вас, но исто така е наменета и за сите други мажи и момчиња кои сакаат да бидат во чекор со модните трендови и да изгледаат ултра модерно.

Шалот како моден додаток е многу популарен на модните сцени ширум светот. Покрај што неговата примена има практична цел - да обезбеди топлина во текот на студените зимски денови какви што имаме сега, шалот и дополнително го збогатува изгледот на личноста која го носи.

Мажите кои носат шалови изгледаат многу помодерно од останатите и оставаат впечаток како поголем дел од времето да го трошат на подобрување на нивниот изглед, што несомнено е добра карактеристика која девојките веднаш ја забележуваат. 
Затоа ако сакате да оставите добар впечаток кај љубопитните и ненаситни за мода девојки, момци време е да внесете промени во вашиот изглед и стил на облекување.

Покрај другите модни додатоци внимавајте при изборот на шал и како истиот ќе го носите.

Доколку не знаете како да го наместите шалот за да изгледа привлечно и модерно, во продолжение ви пренесуваме неколку начини за врзување. 
Пробајте ги уште денес и очекувајте скриени погледи и позитивни критики од понежниот пол.

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток

salot kako moden dodatok za sekoj maz, sal, moda, maska moda, moden dodatok, шалот како моден додаток за секој маж, шал, мода, машка мода, моден додаток


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 2036 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НАЈПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

© 2019 MOJ PORTAL  All Rights Reserved.   изработено од Асидус