Животни предизвици

24 април, 01:39

Животот можеби не ни изгледа како забава за која се надевавме дека ќе ни се случи и во која сакавме да го изиграме нашиот омилен танц, но запомнете дека додека сме сѐ уште присутни тука на овој свет, сѐ уште имаме шанса да танцуваме. 
Откажувањето не води никаде, затоа бидете храбри и спротивставете им се на животните предизвици. 


автор: Jakimova Jasmina

Оваа вест е прочитана 2077 пати.

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
Security Image  Освежи

Коментар


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

11 август

11 август

Во 1999 година настанало потполно затемнување на Сонцето какво во Британија не било видено од 1927, а во Европа од 1990 година.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус