Фотки и видеа

Итро куче

Итро куче
17 март, 12:52

Сопствениците му забраниле на нивното куче да се качува на креветот. 
Додека се тие дома, тоа ги почитува нивните наредби, но што се случува кога тие не се дома? Дали и тогаш кучето ги почитува наредбите? 

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето

Го ризикуваше својот живот за да го спаси кучето
12 февруари, 00:01

Норвежанецот Оув Карлсен го привлече вниманието на јавноста со неговиот херојски подвиг.

Што мислеа кога се погледнаа во огледало?

Што мислеа кога се погледнаа во огледало?
17 јануари, 00:38

Се сеќавате на прашањето кое маќеата на Снежана го постави пред огледалцето:

Близначиња кои не сфаќаат дека се родени

Близначиња кои не сфаќаат дека се родени
14 јануари, 00:07

Преслатки близначиња кои сè уште не сфатиле дека се родени.

Како ќе препознаете дека лустерот е од Кина?

Како ќе препознаете дека лустерот е од Кина?
24 декември, 00:03

Лесно е да ја дознаете земјата на потекло на производот.


НА ДЕНЕШЕН ДЕН

4 Октомври

4 Октомври

Во 1883 - та година возот Ориент Експрес го започна своето прво патување.

© 2022 МОЈ ПОРТАЛ  Сите права се заштитени.   изработено од Асидус